ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει τους αγώνες και την κινητοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων


....ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 12.30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

Η πολιτική που ξεκληρίζει το μικρομεσαίο αγροτοκτηνοτρόφο είναι ενιαία με την επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.
Μπροστά στη νέα οικονομική κρίση και την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ η κυβέρνηση στην ίδια ρότα με τις προηγούμενες αρνείται να στηρίξει τους αγροτοκτηνοτρόφους που έχουν πληγεί όλη την προηγούμενη περίοδο.
Οι χαμηλές τιμές των προϊόντων κάτω του κόστους παραγωγής, οι ανεπαρκείς και καθυστερημένες αποζημιώσεις και η ενεργή εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στις γεωργικές ασφαλίσεις σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων.
Χρόνια τώρα όλες οι κυβερνήσεις κοροϊδεύουν τους αγρότες, γιατί προσπαθούν να κρύψουν ότι η πρωτογενής παραγωγή, μέσα σε αυτό το σύστημα, είναι πλέον εξαρτημένη από τη βιομηχανία και ότι καθορίζεται - υποτάσσεται στις σχέσεις που συμφέρουν τον μεγαλέμπορο, τον βιομήχανο, τις τράπεζες, δηλαδή αυτό που λέμε τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής. Η συμπόρευση  και η συμμαχία των εργατών με τη μικρομεσαία αγροτιά, τους κτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολουμένους, τους ανέργους είναι επιτακτική και αναγκαία όσο ποτέ.
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει την κινητοποίηση και τα αιτήματα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ζίτσας, του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας και των υπόλοιπων Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής την Τετάρτη 1 Ιούλη στις 12.30 έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]