Προβληματισμός και ανησυχία στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα των συνόρων...

Μέτρα προστασίας ζητά Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος- Αλβανίας, μέσω του τελωνείου Κακαβιάς, σε συνδυασμό με την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων Κορωνοιού στην Χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, έγινε αποδέκτης έντονης ανησυχίας και προβληματισμού από το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο Τ.Δ.Ε. Κακαβιάς.
   Ειδικότερα, η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου – εντολών που θα διασφαλίζει την προστασία διερχόμενων πολιτών και εργαζομένων, λαμβανομένου  υπόψη εικόνες προηγούμενων ετών όπου ο συνωστισμός, κυρίως τους μήνες του θέρους, αποτελεί φαινόμενο καθημερινό, εντείνουν το κλίμα ανησυχίας. 
   Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τους αρμόδιους φορείς, Ε.Ο.Δ.Υ., Πολιτική Προστασία και Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, εφόσον προχωρήσει το άνοιγμα των οδικών συνόρων με την Αλβανία, όπως μεριμνήσουν για την τήρηση  των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, την παρουσία στο σημείο κλιμακίου του Ε.Ο.Δ.Υ για δειγματοληπτικούς ελέγχους και τον προγραμματισμό κατάλληλου σχεδιασμού προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
   Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί από τους ειδικούς “Ο ιός δεν συγχωρεί κανένα λάθος”. Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς  να μην γίνουν λάθη τα οποία θα μας φέρουν πίσω και θα τινάξουν στο αέρα όλη αυτή την προσπάθεια των τελευταίων τριών μηνών.     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]