Στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα επιστρέφει ο Διοικητής του ΠΓΝΙ..Το ευχαριστήριο μήνυμά του έπειτα από 38 μήνες στη διοίκηση ...


 

Ύστερα από 38 μήνες στη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων η επιστροφή από 6/6/2020 στα Ακαδημαϊκά μου καθήκοντα μου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Συναισθήματα χαράς για την επιστροφή στο γνώριμο και αγαπημένο ακαδημαϊκό χώρο και ένα απροσδιόριστης φύσης συναίσθημα θλίψης που αποχωρώ από έναν χώρο όπου το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς ήταν καθημερινό και έντονο παρά την ψυχοφθόρα καθημερινότητα.

 

Μαζί με το Αναπληρωτή Διοικητή Κων/νο Χολέβα υπηρετήσαμε με συνέπεια το όραμά μας για το ΠΓΝΙ. Ένα όραμα  που συνοψίζεται στο τρίπτυχο:

 

Ø   Το ΠΓΝΙ-Πρότυπη τριτοβάθμια δομή υγείας στη Χώρα και όχι μόνο.

Ø   Το ΠΓΝΙ να εμπνέει ισχυρό αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της περιοχής και

Ø   Οι εργαζόμενοι στο ΠΓΝΙ να αισθάνονται υπερήφανοι για το φορέα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Το αν καταφέραμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην υλοποίηση αυτού του οράματος οι μόνοι έγκυροι αξιολογητές είναι οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και οι Πολίτες της Περιοχής.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς να Ευχαριστήσω τους Εργαζόμενους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Να ευχηθώ σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία. Δύναμη και επιτυχίες στο δύσκολο και πολύτιμο έργο που παρέχουν. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας.

 

Όταν το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς κινητοποιεί όλο σου το ΕΙΝΑΙ τότε δεν αναρωτιέσαι και δεν ανησυχείς για το αποτέλεσμα.

 

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΓΝΙ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΚΑΡΗΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]