ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στα 2,5 δισεκ. ευρώ του προγράμματος«Αντώνης Τρίτσης» μόνο 7,3 εκατ. για την Ήπειρο - Συγχαρητήρια Ηπειρώτες ΚομματικοίΑιρετοί

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στα 2,5 δισεκ. ευρώ του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» μόνο 7,3 εκατ. για την Ήπειρο - Συγχαρητήρια Ηπειρώτες Κομματικοί Αιρετοί

 

Η ανακοίνωση, χθες, από την κυβέρνηση των έργων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πικρές αλήθειες.

 

Από τα συνολικά 2,5 δισεκ. Ευρώ που θα δαπανηθούν σε όλη τη χώρα για έργα υποδομής και πνοής συνολικά στην Ήπειρο αντιστοιχούν 5 έργα συνολικού προϋπολογισμού 7,3 εκατ. ευρώ.

 

Δηλαδή στην Ήπειρο αναλογεί το 0,292% των 2,5 δισεκ. Ευρώ.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ανέκδοτο, αλλά δυστυχώς είναι η μία και μοναδική αλήθεια.

 

Ρωτάμε λοιπόν τους βουλευτές που έχουν εκλεγεί, τον Περιφερειάρχη του 57% που στηρίχθηκε από το κυβερνών κόμμα αλλά και τους δημάρχους της Ηπείρου: Είστε περήφανοι;

 

Αυτό πιστεύετε ότι αξίζει η Ήπειρος; Το 0,292%!!!

 

Ως Ορίζοντες Ηπείρου θεωρούμε ντροπιαστική αυτή την εξέλιξη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται διαχρονικά η περιοχή μας από το κράτος και τις κυβερνήσεις.

 

Τις τελευταίες δεκαετίες, κανείς, ούτε η Περιφερειακή Αρχή, ούτε οι βουλευτές, ούτε οι δήμαρχοι δεν προσπάθησαν καν να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι για να συνεννοηθούν. Για να οραματιστούν, για να σχεδιάσουν, να διεκδικήσουν, να εκτελέσουν.

 

Όλα στην τύχη τους, όλα στο βωμό των μικροκομματικών, μικροπαραταξιακών και προσωπικών διαπλοκών και συμφερόντων.

Σε μια Ήπειρο που σήμερα μαστίζεται από την ανεργία και τη φτώχεια, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, που χάνει το μοναδικό της λιμάνι, που βλέπει τους οδικούς της άξονες μισούς, ανολοκλήρωτους κανείς δεν υψώνει ούτε καν ψίθυρο διαμαρτυρίας για την προσβολή που μας γίνεται. Γιατί το 0,292% είναι κοροϊδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]