ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Για τρεις ακόμη ημέρες η 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης στην Άρτα!Χρ.Τσιρογιάννης "Δίκτυο υποδομών φόρτισης και στάθμευσης στην πόλη"!

Για τρεις ακόμη ημέρες η 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης
στην πλατεία Αγίου Δημήτριου

Χρήστος Τσιρογιάννης: "Δίκτυο υποδομών φόρτισης και 
στάθμευσης στην Άρτα"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τοπικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες καινοτομίες που αφορούν την ηλεκτροκίνητη οδήγηση και τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.
Σε δήλωση του Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, αναφέρει ότι: «Μέσω της ΚΕΔΕ συνυπογράψαμε την «Πράσινη Συμφωνία» για μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας ο Δήμος μας να είναι παρών στις προκλήσεις της εποχής, προχωράμε με στοχευμένες δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας. Ο στόχος της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων, ποδηλάτων και σκούτερ είναι εφικτός και στην Άρτα. Παράλληλα, εξετάζουμε τις δυνατότητες που έχουμε  για την δημιουργία ποδηλατοδρόμων, καθώς και δικτύου υποδομών φόρτισης και στάθμευσης για τα οχήματα και τα δίτροχα".

Ηλεκτροκίνητα οχήματα του Δήμου και στην Άρτα

Παράλληλα, ο Δήμος Αρταίων αξιοποιώντας πόρους από το νέο ΕΣΠΑ αλλά και ευρωπαϊκούς, αναμένεται να προχωρήσει και στην αλλαγή των πεπαλαιωμένων και ρυπογόνων οχημάτων του Δήμου. Επιθυμητός στόχος του Δήμου Αρταίων είναι αντικατάσταση μέρους των δημοτικών οχημάτων με ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]