Kαταγγελία για τις συνδικαλιστικές διώξεις στο ΓΝ Πρέβεζας.

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις, εκ μέρους της, διορισμένης από την κυβέρνηση της Ν.Δ., διοίκησης του Γ.Ν.Πρέβεζας, σε βάρος αγωνιστών εκλεγμένων συναδέλφων, που κορυφώθηκαν, την Παρασκευή 7 Μαΐου, με την καρατόμηση, από τις θέσεις προϊσταμένων, της προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και μέλους του Δ.Σ. του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας , ενός ακόμη μέλους του ΔΣ, μιας συναδέλφου, καθώς και μιας τομεάρχη.
Όπως φαίνεται ο στόχος του νέου διοικητή είναι η καλλιέργεια κλίματος φόβου στους εργαζόμενους, στοχοποιώντας, πρώτα από όλους, τα μέλη της διοίκησης του σωματείου.
Σε αγαστή συνεργασία με τον διοικητή, η Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας, οργάνωνε το προηγούμενο διάστημα και εν΄μέσω πανδημίας, άτυπες ακροάσεις αξιολόγησης των προϊσταμένων για να προετοιμάσουν το άλλοθι των καρατομήσεων. Είναι η ίδια Διευθύντρια που πάλεψε με κάθε τρόπο να επιβάλλει την τιμωρητική- εκβιαστική αξιολόγηση Γεροβασίλη τον περασμένο Οκτώβριο κόντρα στην βούληση των συναδέλφων.
Καλούμε όλα τα σωματεία των εργαζομένων να καταδικάσουν τις συνδικαλιστικές διώξεις στο Γ.Ν.Πρέβεζας και να απαιτήσουν την άμεση ανάκληση τους.
Απαιτούμε διαδικασίες κρίσεων για την κάλυψη των θέσεων ευθύνης.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα δημόσιο σύστημα υγείας δωρεάν για όλο το λαό!
Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε και κάτω από τις μάσκες!
Άρτα, 10 Μάη 2020
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ ν.Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]