ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Covid-19- Ένοπλες Δυνάμεις:Μόλις το 0,05% επί του συνόλου του στρατεύματος έχει βρεθεί θετικό

Την περασμένη εβδομάδα οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ διεξήγαγαν , όπως είπε νωρίτερα ο κ.Κοντζαμάνης ,2903 τεστ εκ των οποίων τα 2 ήταν θετικά .
Είναι πολύ σημαντικό ,όπως  τόνισε  ,ότι αυτή την περίοδο στις πρωτοβάθμιες δομές υπήρξε προσέλευση του κοινού και διεξήχθησαν τεστ.
Στην 1η Υγιεονομική Περιφέρεια 33 τεστ εκ των οποίων τα 11 ήταν θετικά ενώ στη 2η έγιναν 220 τεστ εκ των οποίων τα 10 ήταν θετικά.
Μιλώντας για τον κορωνοϊό στις Ένοπλες Δυνάμεις ο κ.Χατηγεωργίου  ανέφερε:
"Aπό πάρα πολύ νωρίς οι Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος .
Τα μέτρα μπορεί από μερικούς να χαρακτηρίστηκαν λίγο αυστηρά αλλά το αποτέλεσμα όμως  ήταν ότι το ποσοστό των στελεχών που παρουσίασαν κορωνοϊό και χρειάστηκαν είτε νοσηλεία είτε το πέρασαν ελαφριά ,είναι μόλις το 0,05 % του συνόλου του στρατεύματος .
Θεωρώ ότι  αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό νούμερο .Ο Στρατός ως πρώτο μέλημά  του έχει την ασφάλεια και τη διασφάλιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και της ικανότητος ."σημείωσε χαρακτηριστικά.
 Αναφερόμενος τέλος στην ακύρωση στρατιωτικής  άσκησης είπε πως αυτό έγινε καθώς μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα της κοινωνίας αποφασίστηκε  για καθαρά  προληπτικούς λόγους  η ακύρωσή της  αφού κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τις επιπτώσεις  που  θα έχει   η σταδιακή επιστροφή στη νέα καθημερινότητα σχετικά με 
την  επιδημία στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]