Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων:ΘΡΑΣΟΣ….

ΘΡΑΣΟΣ….
Οι παρατάξεις που συμπράττουν στη δημοτική αρχή «ένωσαν τις δυνάμεις τους» για να πείσουν τους Γιαννιώτες ότι «θα μείνουν στο σκοτάδι», επειδή δεν ψηφίστηκε ένα έργο που : 
Ενώ η κατασκευή του είχε υπολογιστεί σε 8,6 εκ. ευρώ, ο προϋπολογισμός της προγραμματικής σύμβασης για το Δήμο ήταν 19,2 εκ. ευρώ. 
Ενώ ο χρόνος κατασκευής ήταν 18 μήνες, η εκμετάλλευση για τον εργολάβο θα ήταν για 12 χρόνια.
Ενώ το κόστος  συντήρησής του για κάθε χρόνο είχε υπολογιστεί σε 150.000 ευρώ,  η πληρωμή στον εργολάβο θα ήταν 1,2 εκ. ευρώ. 
Η αντικειμενική ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων με την αλλαγή των λαμπτήρων, δεν δίνει το δικαίωμα σε καμία από τις παρατάξεις να παίζει με τη νοημοσύνη των Γιαννιωτών.  
Αν η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να μας «αλλάξει τα φώτα» δεσμεύοντας τα ανταποδοτικά για 12 χρόνια, αυτό προφανώς θυμώνει τα επιχειρηματικά συμφέροντα που διαγκωνίζονται πάνω απ τα χρήματα του λαού και τη δημοτική αρχή που τα υπηρετεί με την πολιτική της. 
Πολύ μεγαλύτερο θυμό όμως έχει μαζέψει ήδη ο άνεργος που πληρώνει τους φουσκωμένους απ τα ανταποδοτικά λογαριασμούς της ΔΕΗ. Αρκετό θυμό έχει ο καταστηματάρχης, που του μένει το εμπόρευμα απούλητο, η ΔΕΗ τον απειλεί να του κόψει το ρεύμα και οδηγείται σε κλείσιμο. Αυτοί πράγματι μας απασχολούν. Αυτός ο θυμός πρέπει να γίνει δύναμη ανατροπής. 
Για τους υπολοίπους …Ξίδι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]