ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ν.Χατζηκώστα:Όλες οι λεπτομέρειες για την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εξωτερικών ιατρείων

Σε συνέχεια οδηγιών του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμό των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εξωτερικών ιατρείων  σας ενημερώνουμε τα εξής :
Όλο το προσωπικό καθώς και όσοι επισκέπτονται το Νοσοκομείο θα πρέπει να τηρούν τα προβλεπόμενα σχετικά με την χρήση Μέσων Ατομικής Προ
στασίας.
Όλοι ανεξαιρέτως θα απαντούν στα αρμόδια όργανα του Νοσοκομείου στην Κεντρική Είσοδο, σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον κορωνοιό, ώστε να ενημερώνεται άμεσα το Τ.Ε.Π. και το Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο για την διαχείριση πιθανού υπόπτου περιστατικού.
Προτεραιότητα  θα δίνεται σε ασθενείς με χρόνια προβλήματα υγείας καθώς και σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές παρεμβάσεις (εγχύσεις φαρμάκων κ.λ.π.) λαμβάνοντας υπόψη τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης για τις συγκεκριμένες  ευάλωτες ομάδες ασθενών.
Η έναρξη των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων κατά προτεραιότητα θα ξεκινήσει με την μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών καθώς και με την παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα.
Τα Τακτικά Ιατρεία θα λειτουργούν τις ημέρες μη εφημερίας του Νοσοκομείου (μονές ημερομηνίες) για την αποφυγή του συγχρωτισμού.
Τα ραντεβού που θα κλείνονται στα τακτικά ιατρεία θα έχουν ασφαλή χρονική απόσταση μεταξύ τους  για λόγους προστασίας των ασθενών και του προσωπικού
Όσοι εκ των ασθενών μπορούν να προσέλθουν μόνοι τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, να προσέρχονται χωρίς συνοδό μέλος ώστε να διασφαλίζεται η προστασία αυτών και του υγειονομικού προσωπικού.
Απαγορεύεται το επισκεπτήριο μέχρι νεωτέρας.

Η τήρηση των ανωτέρω θα συμβάλει ώστε όλοι να αντιμετωπίσουμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα την πανδημία Covid-19.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]