Γιατί απαγορεύτηκε το αλκοόλ και η μουσική στις οργανωμένες παραλίες ;

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την απαγόρευση του αλκοόλ και της μουσικής στις οργανωμένες παραλίες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  εξήγησε:
"Η λογική που ανοίξαμε τις οργανωμένες παραλίες ήτα για να αποφύγουμε φαινόμενα συνωστισμού και συγχρωτισμού στις ανοργάνωτες παραλίες.
Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ενθαρρύνουμε τα πάρτι και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε εικόνες συγχρωτισμού που θα δώσουν λάθος μήνυμα παντού.
Είμαστε σε μία φάση που πρέπει ο καθένας μας να λάβει την ατομική του ευθύνη ,να κρατήσουμε τις αποστάσεις .Ξέρουμε πάρα πολύ  καλά και πρέπει να παραδεχθούμε πως το ποτό σε συνδυασμό με τη μουσική λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με το ζήτημα της νηφαλιότητας ειδικά όταν γίνεται αλόγιστα.
Άρα σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να υπάρχει νηφαλιότητα για το ζήτημα της επιβολής και της τήρησης των μέτρων απόστασης σε κάθε οργανωμένη παραλία.
Ερχόμαστε να καλύψουμε την ανάγκη που προέκυψε  στις μη οργανωμένες παραλίες.βήμα βήμα και με βάση τα δεδομένα τα επιδημιολογικά θα εξετάζουμε κάθε εβδομάδα το τι βήμα πρέπει να κάνουμε μπροστά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]