Ο γνωστός κομμωτής Σπύρος Νάτσος μιλά ..για τα νέα μέτρα ...και τις δυσκολίες στα κομμωτήρια

Ο  γνωστός  κομμωτής   της showbiz Σπύρος Νάτσος με καταγωγή από την Ήπειρο και συγκεκριμένα από την πανέμορφη Πρέβεζα, μίλησε στο epirus-tv-news για την κατάσταση που επικρατεί στα κομμωτήρια με τα νέα μέτρα αλλά  και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου .
Σημειώνεται ότι ο κ.Νάτσος   είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους κομμωτές στην Αθήνα που   έχει μάθει να δουλεύει στο κομμωτήριό του στο Χαλάνδρι ασταμάτητα για πολλές ώρες σε καθημερινή βάση .Όπως όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου   έτσι και ο  Σπύρος  τηρώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης  και των ειδικών κράτησε το κατάστημά του κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα  και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό   έχει  προκαλέσει  και στον ίδιο μια εύλογη ανησυχία και μια   νέα  πρωτόγνωρη κατάσταση στα κομμωτήρια ...

Δημοσιογράφος:Κ.Νάτσο πως είναι η δουλειά σας σήμερα με τα νέα μέτρα ;

 Σπύρος Νάτσος:Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δυσκολευτήκαμε και παραξενευτήκαμε λιγάκι. Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στα κομμωτήρια επειδή αλλάξαμε εντελώς  όσο τον τρόπο λειτουργίας τόσο και τον τρόπο επικοινωνίας με τον πελάτη.

Δημοσιογράφος:Ποιές είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε;

Σπύρος Νάτσος: Οι δυσκολίες είναι πολλές, όπως η οικονομική ύφεση που αντιμετωπίζουμε και όχι μόνο εμείς αλλά σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι η υψηλή θερμοκρασία τώρα το καλοκαίρι και η πολύωρη χρήση μάσκας δεν βοηθά καθόλου προκαλώντας δυσφορία. Πέρα από αυτά εάν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό με τα νέα μέτρα και των περιορισμό των ατόμων, πέρα από την ασφάλεια του πελάτη, είναι ότι δίνουμε περισσότερη έμφαση και προσοχή στον πελάτη, κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]