ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα:Επανεκκινούν οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο ύψος της Πλατείας Ζέρβα.


Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Άνω Πόλης υλοποιείται.


Στο έργο κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο ύψος της Πλατείας Ζέρβα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, προκειμένου να ενημερωθεί και να επιβλέψει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή. 

Η πορεία των έργων για λόγους ασφάλειας απαιτεί να κλείσει ο δρόμος Βλαχέρνα - Άρτα, καθώς και το πάρκινγκ της Πλατείας Ζέρβα. 

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Αρταίων παρακαλεί τους δημότες το επίμαχο χρονικό διάστημα, να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στο χώρο του παρκινγκ, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες. 
Σημειώνεται, πως ο κυκλικός κόμβος θα αναβαθμίσει το επίπεδο οδικής ασφάλειας, επιτρέποντας ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες αναστροφών και αριστερών στροφών των οχημάτων, με την κατάργηση του σηματοδοτούμενου κόμβου που λειτουργεί σήμερα στο ίδιο σημείο. 
Το έργο προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, το όποιο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός  του  φθινοπώρου, χρηματοδοτείται σχεδόν εξ ημισείας από το Υπουργείο Υποδομών και από πόρους του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα προέρχονται κατά 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και 470.000 από δημοτικούς πόρους.
Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε: 
«Ένα πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου ήταν μια δέσμευσή μας για τους κατοίκους της Άνω Πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολυνθεί σημαντικά η καθημερινότητα όσων κινούνται από Βλαχέρνα και Γραμμενίτσα προς την Άρτα. Επιπλέον, με την κατασκευή του κόμβου, θα μεγαλώσει και ο υπάρχων χώρος στάθμευσης απέναντι από την πλατεία ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]