Ούτε αντίσταση κάνουν κάποιοι ,ούτε μαγκιά δείχνουν όταν συγκεντρώνονται στις πλατείες ...

'O ιός είναι ακόμα εδώ και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αν δεν είμαστε προσεκτικοί  για αυτό και η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά  και  σε βάθος χρόνου' ,σημείωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον Covid-19 από το Υπ.Υγείας.
Και συνέχισε:
"Στόχος όλων μας είναι να μη χρειαστεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.[..]
Για αυτό θα κάνω ξανά αναφορά σε αυτούς που μη σεβόμενοι την  κοινή προσπάθεια συγκεντρώνονται χωρίς μέτρα προφύλαξης αγνοώντας τις  οδηγίες προστασίας στις διάφορες πλατείες.
Αυτό που κάνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή  και τη ζωή των φίλων τους και των δικών τους  ανθρώπων.
Εχουμε κατορθώσει με θυσίες από όλους σε κάθε επίπεδο ,οικονομικό ,μετακινήσεων ,κίνησης να σταματήσουμε τη μετάδοση της νόσου .Υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα .Δεν είναι ζήτημα της Αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου .
Η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της  .Η στάση όλων είναι ζήτημα αποκλειστικής κοινωνικής και ατομικής ευθύνης .Οι δραματικές εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι πολύ πρόσφατες για να τις ξεχνάμε  και το ότι δεν τις ζήσαμε οφείλεται καθαρά στο ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα πολιτεία και πολίτες και  είχαμε αποτελέσματα που έχουν κάνει τη χώρα μας θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο .Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε και εμείς δραματικές στιγμές .
Ούτε αντίσταση κάνουν κάποιοι ,ούτε μαγκιά δείχνουν .ο κορωνοϊός είναι αντίπαλος και όπως έχει δείξει σε όλο τον κόσμο δεν παίζει ούτε αντιμετωπίζεται από την Αστυνομία .
Η Αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές,όχι τον κορωνοϊό .
Οσοι επιλέγουν να αγνοούν την πραγματικότητα θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή ,τη ζωή των φίλων τους ,τη ζωή της οικογένειάς τους.[...]Κάθε ανεύθυνη κίνηση σήμερα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα τις επόμενες μέρες και κάποιοι δυστυχώς αδιαφορούν .Δεν είναι ανεκτή αυτή η στάση από την κοινωνία ,από την πολιτεία ,από τους Έλληνες πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]