ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μέτσοβο:Η μοναδική στιγμή γέννησης ενός σπάνιου αυτόχθονου θεσσαλικού αλόγου ![βίντεο]

 δείτε το  βίντεο πατώντας εδώ

Ο ιπποτρόφος από το Μέτσοβο Αλέκος Τόπης δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ένα βίντεο   από τη φάρμα  του  με τα αυτόχθονα θεσσαλικά  άλογα που εκτρέφει, απαθανατίζοντας τη θαυμαστή στιγμή της γέννησης ενός αλόγου  αλλά  και τη στοργή της "μητέρας"  του τα πρώτα λεπτά μετά τον ερχομό του στη ζωή !
Ανάλογα βίντεο έχει δημοσιεύσει ο κ.Τόπης και στο παρελθόν ,κάθε φορά ωστόσο   οι στιγμές που αποτυπώνονται σε αυτά είναι το ίδιο εντυπωσιακές από τον θαυμαστό κόσμο των  ιδιαίτερα αγαπητών και περήφανων  αυτών ζώων .
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τόπης   είναι  ένας από τους ελάχιστους εκτροφείς    που συντηρεί και διατηρεί  στη φάρμα του , τη σπάνια φυλή των  αυτόχθονων  θεσσαλικών  ελληνικών αλόγων .
Tα άλογα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του κ.Αλέκου από τα παιδικά του χρόνια ,αφού ο πατέρας του  ξεκίνησε να  ασχολείται  ερασιτεχνικά με αυτά  από το 1970,κληρονομώντας  έτσι την αγάπη του και στον ίδιο !
Από το 2000  ξεκινά  για τον κ.Τόπη και τον αδερφό του, η επαγγελματική  ενασχόληση με την εκτροφή και  τη διατήρηση της σπάνιας αυτής φυλής  ,ενώ  σήμερα  έχει να μετρά  εκατοντάδες  θεσσαλικά ελληνικά άλογα  στη φάρμα του στο Μέτσοβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]