ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρέβεζα:Συντονίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/05 ΣΤΙΣ 07:30μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Ο Σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας μπροστά στην κινητοποίηση για την Υγεία που θα γίνει 26-05 στις 7:30μμ στην Λ.Ειρήνης (Παλαιά Κτελ) και ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις-καρατομήσεις,  της Προέδρου, ενός μέλους του ΔΣ και δύο ακόμη μελών του, καλεί εκλεγμένους αντιπροσώπους συνδικάτων και συλλόγων να παρευρεθούν στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-05 στις 7:30μμ στο πάρκο πυροβολικού(θεατράκι), με σκοπό την τον συντονισμό δράσης και τον σχεδιασμό αγωνιστικών πρωτοβουλιών  μέχρι την κινητοποίηση αλλά και μετά από αυτή.

Η πολιτική <<νόμος και τάξη>> δεν πρέπει να είναι το εργασιακό αύριο σε κανέναν χώρο δουλειάς.

Αντιπαλεύουμε

Ø  Την πολιτική της διαχρονικής υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των νοσοκομείων και ΚΥ από όλες τις    κυβερνήσεις των 3 μνημονίων

Ø  Την πολιτική μετατροπής των νοσοκομείων σε επιχειρήσεις με οικονομική αυτοτέλεια που υλοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παραδίδοντας «έργο» στην ΝΔ.

Ø  Την πολιτική ιδιωτικοποιήσεων μέσω ΣΔΙΤ που ήθελε και θέλει  να εφαρμόσει η κυβέρνηση της ΝΔ στα νοσοκομεία της χώρας

Ø  Την πολιτική επέκτασης των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα νοσοκομεία (εργολαβικοί εργαζόμενοι, ΟΑΕΔιτες, συμβασιούχοι κ.α). Διεκδικούμε με ενωτικούς αγώνες, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού  και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων υγειονομικών, διότι ΟΛΟΙ καλύπτουν ζωτικές, πάγιες ανάγκες.

Ø  Την πολιτική λογική του κόστους-οφέλους που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση  και εν μέσω πανδημίας.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Ø  Να ανακληθούν οι συνδικαλιστικές διώξεις και  το οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού των υγειονομικών

Ø  Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων. Στελέχωση των ΚΥ.  Θωράκιση των δομών υγείας  και αποτελεσματική προετοιμασία για πιθανό 2ο κύμα της πανδημίας

Ø  Ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ και επέκταση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Ø  Ποιοτικές δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για όλο το λαό σε ΚΥ και νοσοκομεία. Χωρίς χαράτσια και ιδιώτες κερδοσκόπους.

Ø  Νέο σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο στην Πρέβεζα. Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.

Ø  Εκτεταμένο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, δημόσιο δωρεάν, που θα δίνει έμφαση στην πρόληψη των κατοίκων της περιοχής στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, αλλά και στον αστικό ιστό και την περιφέρεια.

 

 

 

 

 

3 συνημμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]