Από σήμερα οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς του Δήμου Αρταίων.



Για πρώτη φορά ψηφιακά οι αιτήσεις στο polarta.intellisoft.gr από 20 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου, οι ηλεκτρονικές εγγραφές - επανεγγραφές σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων, χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνηση του γονέα – κηδεμόνα στα γραφεία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής για τον σκοπό αυτό.
Ο Δήμος Αρταίων και το Νομικό Πρόσωπο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας- Παιδείας- Αθλητισμού –Πολιτισμού στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των δημοτών, θέτουν στη διάθεση των γονέων την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Εγγραφών – επανεγγραφών σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς» με στόχο να διευκολυνθούν οι γονείς των βρεφών και των νηπίων, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο επικοινωνίας του πολίτη με τον Δήμο.  
Επιπλέον, λόγω της αναγκαιότητας της λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, οι αιτήσεις εγγραφής- επανεγγραφής για το σχολικό έτος 2020-2021, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας polarta.intellisoft.gr.
Από την παραπάνω διαδικασία εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις γονέων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και δεν διαθέτουν ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστή, tablet, έξυπνο κινητό), καθώς και οι γονείς που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, οι οποίοι θα καταθέτουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής (Περιφερειακή οδός – Α΄ Παιδικός Σταθμός – 1ος όροφος ) κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26810 21000- 26810 21006).
Ψηφιακό σημείο επαφής του πολίτη με το Δήμο αποτελεί, το polarta.intellisoft.gr  σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π, Σωτήρη Χρηστούλη, υπογραμμίζοντας πως «Οι ψηφιακές πρωτοβουλίες είναι ένα χρήσιμο όπλο κατά της πανδημίας, όμως ταυτόχρονα αποτελούν εργαλεία που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας την επόμενη ημέρα».
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων, ξεκινά από σήμερα 20 Μαΐου και θα διαρκέσει έως 15 Ιουνίου 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες- οδηγίες  υπάρχει ειδικό banner στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]