ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Έστειλαν μήνυμα για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο...υψώνοντας πανό διαμαρτυρίας στις δρακόλιμνες [βίντεο]


Την Κυριακη 10/5/2020 δυο ομάδες ανθρώπων απο διάφορα μέρη, πεζοπορήσανε εώς τις τις δυο Δρακόλιμνες αντίστοιχα. Την Δρακόλιμνη της Τύμφης και την Δρακόλιμνη του Σμόλικα, όπου ανήρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το νέο  απαράδεκτο   περιβαλλοντικό  νομοσχέδιο.
Στο σημείωμα   στο You Tube ο Konstantinos Nikolopoulos αναφέρει:
Η φύση βρίσκεται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο όλων εκείνων που θέλουν να τη λεηλατήσουν. Με το απαράδεκτο περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αυτές τις μέρες νομοθετείται η άλωση κάθε δικλείδας προστασίας του περιβάλλοντος. Η κοντόφθαλμη αυτή οπτική ορίζει ως προτεραιότητα τη βραχύχρονη οικονομική ανάπτυξη, εις βάρος της φύσης και του περιβάλλοντος που για γενιές συμβίωνε αρμονικά ένα πλήθος ανθρώπων και ζώων. Οι περιοχές Natura ειδικά, αποτελούν καταφύγιο ζωής, των ειδών που τείνουν υπό εξαφάνιση, από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να εγκληματεί ενάντια στη φύση. Αντιστεκόμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που αρνούνται να καταλάβουν πως η φύση δεν είναι τσιφλίκι κανενός."


βίντεο Konstantinos Nikolopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]