ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Ένοχοι ομόφωνα κρίθηκαν οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη[video]

Ένοχοι ομόφωνα όπως κατηγορούνται κρίθηκαν πριν από λίγο, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ο 23χρονος Εμμανουήλ Κούκουρας και ο 21χρονος Αλέξανδρος Λούτσης, για τον ομαδικό βιασμό και τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Το δικαστήριο αναμένεται σε λίγο να ανακοινώσει και την απόφαση του αναφορικά με την ποινή που θα επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους και η οποία φυσικά θα εξαρτηθεί από το αν θα τους αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό!

Η πολύκροτη υπόθεση που ξεκίνησε να απασχολεί το πανελλήνιο από τις πρώτες κιόλας ώρες της εξιχνίασης της, ως ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν σημειωθεί στη χώρα μας, άρχισε να εκδικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών στις 13 Ιανουαρίου και μετά από αρκετές διακοπές, ολοκληρώθηκε με την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος και των δύο εμπλεκομένων.

Εντάσεις, διακοπές της ακροαματικής διαδικασίας, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, και οι δύο κατηγορούμενοι να συνεχίζουν να επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία των όσων εκτυλίχθηκαν σε αυτή τη δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]