ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πανσπουδαστική Κ.Σ:Μέτρα τώρα για τους φοιτητές με το άνοιγμα των σχολών!



Με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με την
Πανσπουδαστική Κ.Σ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συλλέγονται υπογραφές για τα αιτήματα για την εξεταστική με συγκεκριμένα αιτήματα ανά σχολή και τα γενικότερα μέτρα που πρέπει να παρθούν στο Πανεπιστήμιο. Οι προτάσεις αυτές κατατίθενται στα διοικητικά συμβούλια των φοιτητικών συλλόγων των σχολών , στις συνελεύσεις τμημάτων που γίνονται αυτή την περίοδο για τον καθορισμό της εξέτασης και στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.
Η κυβέρνηση  αγνοεί επιδεικτικά εμάς και τις οικογένειες μας,  τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Το μόνο που έχει ως τώρα «ανακοινώσει» είναι ότι «το μάθημα συνεχίστηκε στο σπίτι»  και ότι «η τηλεκπαίδευση λειτούργησε κανονικά». Να ρωτήσει το Υπουργείο Παιδείας εμάς που περάσαμε την καραντίνα σε διαμερίσματα λίγων τετραγωνικών με έναν υπολογιστή που έπρεπε να τον μεταχειριστούμε οι ίδιοι, τα αδέρφια μας μαθητές και οι εργαζόμενοι εξ αποστάσεως γονείς μας, εκείνους τους φοιτητές που έφυγαν άρον άρον από τις φοιτητικές εστίες για να προστατεύσουν την υγεία τους και δεν είχαν πρόσβαση στο internet για να συνδεθούν στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Μέχρι και καθηγητές των Ιδρυμάτων μπορούν να βεβαιώσουν τα προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης εξοπλισμού από τα ίδια τα Ιδρύματα που παραμένουν ως και σήμερα.
Δεν παίρνουμε καμία απάντηση για το πως θα καλυφθεί η αναγκαία ύλη, πως θα ολοκληρωθούν και σε ποιο χρονικό διάστημα εργαστηριακά ή άλλα μαθήματα που από τη φύση τους απαιτούν δια ζώσης διδασκαλία, οι κλινικές ασκήσεις που φτάνουν σε διάρκεια εώς και ένα εξάμηνο, τι επιβάρυνση θα σημαίνει αυτό για εμάς. Οι τελειόφοιτοι δεν γνωρίζουμε αν θα πάρουν πτυχίο, πρακτικάριοι δεν ξέρουμε αν θα επαναπροσληφθούμε για να συνεχίσουν την άσκηση τους, αν θα αποζημιωθούμε.
Κυβέρνηση, Υπουργείο και διοικήσεις να αναλάβουν τώρα τις ευθύνες τους !Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μη χαθεί το εξάμηνο, κανένα μάθημα, εργαστήριο ή πρακτική για κανέναν φοιτητή! Να γίνει η εαρινή εξεταστική και διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβρη για όλους τους φοιτητές !
Η πλατφόρμα στην οποία συλλέγονται οι υπογραφές :
https://forms.gle/Db2TXHEzbAHkFxAe7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]