Ιωάννινα:Πρωτομαγιάτικες βόλτες στο μώλο ...με αποστάσεις [βίντεο-φωτό]

1η του Μάη σήμερα    και κάποιοι  πολίτες θέλησαν   να απολαύσουν τον καλό καιρό  στην πιο αγαπημένη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων στο μώλο ,λίγες   μόλις μέρες πριν τη  σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα .
Άλλοι για περπάτημα   και άλλοι για ποδηλατάδα  ή τρέξιμο  βρέθηκαν στην παραλίμνιο περιοχή τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας .
Συχνές είναι οι  περιπολίες της Αστυνομίας   τόσο από το μώλο   όσο και  από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ,οι οποίοι     είναι άδειοι   .

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας στο μώλο από   την πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου  στην περιοχή του Κατσικά καθώς και στους παράδρομους  εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων  αλλά και στο  περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων  στην περιοχή Φρόντζου έχει παραταθεί έως και την  Τρίτη 05-05 και ώρα 22:00.
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει  για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από ώρα 14:00 έως και ώρα 22:00 και τα Σαββατοκύριακα και αργίες από ώρα 10:00 έως και ώρα 22:00.
Το πρωί το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων πραγματοποίησε την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς με  τους συμμετέχοντες να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας .Φέτος   μάλιστα  προς διευκόλυνση όλων  και για αποφυγή μετακινήσεων και συνωστισμού, πραγματοποιήθηκαν  απεργιακές εκδηλώσεις   σε  γειτονιές   και σε   χωριά  των  Ιωαννίνων.
Τέλος όπως και το Πάσχα  έτσι και   για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς    σε κομβικά σημεία των οδικών δικτύων η  Αστυνομία είναι επί ποδός για τη διενέργεια ελέγχων για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]