ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Το πάρτυ 500 ατόμων στην πλατεία ,η επέμβαση της Αστυνομίας και οι καταγγελίες του Δημάρχου

Επεισόδια έλαβαν χώρα  χθες το βράδυ  στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να απομακρύνει άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Τα νεαρά άτομα  επιτέθηκαν  στους αστυνομικούς πετώντας μπουκάλια μπύρας και φωνάζοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του  aparaskevi-images.gr διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να διώξουν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία ενώ στην πλατεία  μετέβη και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Σε καθαρισμό και απολύμανση της πλατείας Αγίου Ιωάννη προέβησαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου.

Οι εργασίες έγιναν παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος ήδη έχει καταγγείλει το γεγονός της χθεσινής πολυμελούς συγκέντρωσης και όπως ανακοίνωσε έχει απευθυνθεί στην Αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο. Αναφερόμαστε στο χθεσινοβραδινό πάρτι που συγκέντρωσε κατ’ εκτίμηση περί τα 500 άτομα στην πλατεία, χωρίς τη λήψη στοιχειωδών προφυλάξεων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, παρά τις αναλυτικές και συστηματικές οδηγίες και τις σχετικές απαγορεύσεις από τα κυβερνητικά στελέχη.
 Πάρτυ άνω των 500 ατόμων διοργάνωσαν διακινητές ναρκωτικών στην πλατεία Αγ. Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή,
κατήγγειλε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς.

«Όλη η πόλη το συζητάει και το γνωρίζουμε, ότι στη συγκεκριμένη πλατεία γίνεται ευρύτατη διακίνηση . Το μείζον, όμως θέμα είναι, ότι τα άτομα τα οποία μαζεύονται στη πλατεία είναι από άλλες περιοχές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί και εξαπλωθεί ο κορωνοϊός σε μία πόλη 《ΚΑΘΑΡΗ》 ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. Έχω ξεκινήσει την ενημέρωση υπουργών ,και όλης της ιεραρχίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιμένω εντός της ημέρας την αντίδραση τους και το αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς.

πηγή  aparaskeviimages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]