ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα:Από Παρασκευή 22 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ




Διανομή τροφίμων (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια, φακές, φασόλια και  συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ), για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αρταίων από Παρασκευή 22 Μαΐου έως και Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Λόγω των έκτακτων  περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού, η διαδικασία της διανομής των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Για τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αρταίων, τις διανομές αναλαμβάνουν από αύριο Παρασκευή 22/05/2020 το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» με κατ’ οίκον παραδόσεις και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους ωφελούμενους.
Για τους δικαιούχους της πόλης της Άρτας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 25/05/2020 έως και την Παρασκευή 29/05/2020 από τις 10:00 π.μ έως τη 13:00 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημέρα προσέλευσης, για την αποφυγή συγχρωτισμού, ενώ είναι απαραίτητο, οι δικαιούχοι να τηρούν τους κανόνες ατομικής προστασίας (γάντια και μάσκες).
Οι Δικαιούχοι του Προγράμματος, θα παραλάβουν τα τρόφιμα με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. 
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]