ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ζηρού:Την Κυριακή 17 Μαΐου η ψηφιακή δράση: «Παραμύθια και Κατασκευές στο Μουσείο»

Την Κυριακή 17 Μαΐου η ψηφιακή δράση: «Παραμύθια και Κατασκευές στο Μουσείο» με συνδιοργανωτές το ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού και τη Λαογραφική Συλλογή «Γεώργιος Γιάννος»
Τo Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ζηρού, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2020, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Λαογραφική Συλλογή «Γεώργιος Γιάννος» την ψηφιακή δράση «Παραμύθια και Κατασκευές στο Μουσείο». Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00 το πρωί, στο χώρο του πέτρινου παραδοσιακού οικήματος που στεγάζει τη Συλλογή στο Θεσπρωτικό και θα μεταδοθεί online από τη σελίδα ‘ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού’ στο Facebook. 
Με αφορμή το θέμα του εφετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων: «Μουσεία για την Ισότητα, Ποικιλομορφία και Κοινωνική Συνοχή» και εναρμονισμένοι με τις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, εκπαιδευτικοί του Δήμου με την ασίγαστη διάθεση και όρεξη για δημιουργία και προσφορά που τους διακρίνει, θα περιηγηθούν στο Μουσείο και θα προσεγγίσουν διαδικτυακά παιδιά με διαφορετικές και ιδιαίτερες δυνατότητες, διαβάζοντας ένα όμορφο παραμύθι και παρουσιάζοντας κατασκευές παραδοσιακών παιχνιδιών, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.  Μαζί τους και η καταξιωμένη συνδημότισσα ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, την οποία ευχαριστούμε.         
Η δράση αποσκοπεί στην ανάδειξη της σπουδαιότητας των Μουσείων, καθώς και της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννου», στην ενδυνάμωση της κοινωνική συνοχής, στην ενίσχυση της μάθησης και στην αμοιβαία κατανόηση, στοιχεία αναγκαία για την ισότιμη ανάπτυξη της σύγχρονης κοινωνίας.  
Στη δράση θα συμμετάσχουν παιδιά από τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜεΑ Δήμου Αρταίων, καθώς και το εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης & εκπαίδευσης Πρέβεζας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]