Υπενθύμιση!Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. : Έως 15 Ιουνίου Οι Εγγραφέςεπανεγγραφές Στους Παιδικούς Και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές των βρεφών και νηπίων για το Σχολικό Έτος 2020-2021 που ξεκίνησαν στις   15 Μαΐου 2020  θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου 2020.
Οι αιτήσεις  και τα δικαιολογητικά των εγγραφών & επανεγγραφών υπάρχουν αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. www.okpapa.gr 
Οι ενδιαφερόμενοι τηρώντας τα γεωγραφικά όρια των Σταθμών, τα οποία είναι αναρτημένα στο site του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καθώς και σε κάθε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους με τους εξής τρόπους:
Η δια ζώσης  διεκπεραίωση της κατάθεσης των αιτήσεων και δικαιολογητικών,  θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για να ορίζεται ραντεβού (τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ανωτέρω σταθμών είναι αναρτημένα στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών). 
Με ταχυδρομική συστημένη επιστολή  που θα περιέχει την  αίτηση  και τα δικαιολογητικά  στην ταχυδρομική διεύθυνση  του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών). Λαμβάνονται ως εμπρόθεσμες οι αιτήσεις που ταχυδρομήθηκαν έως και την καταληκτική ημερομηνία 15/06/2020.
Με ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση  του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών).


Για τις εγγραφές και επανεγγραφές ισχύουν τα εξής:
1. Θα τηρούνται απαράβατα τα όρια, τα οποία προσδιορίζουν την γεωγραφική περιοχή που ανήκει κάθε Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός. Κατά συνέπεια θα γίνεται δεκτή μόνο μία αίτηση με τα δικαιολογητικά, ανάλογα στη γεωγραφική περιοχή που βρίσκεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας της οικογένειας.   
2. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο έντυπο της αίτησης (αντίστοιχα  στην αίτηση εγγραφής και στην αίτηση επανεγγραφής).
3. Εμπρόθεσμες  αιτήσεις  θεωρούνται  όσες  υποβληθούν  από 15 Μαΐου 2020 μέχρι και 15 Ιουνίου 2020. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής υποβολής των αιτήσεων θα αποδεικνύεται από την ημερομηνία κατάθεσης του ταχυδρομείου. 
4. Τα τροφεία που θα ισχύσουν το Σχολ. Έτος 2020-2021 είναι αναρτημένα στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών.  
5. Οι πίνακες μοριοδότησης, θα  αναρτηθούν στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών και σε κάθε Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό αντίστοιχα .
6. Η απόφαση επιλογής  και ο πίνακας επιλαχόντων,  με σειρά προτεραιότητας βάσει μορίων, θα  αναρτηθούν στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, στο οικείο δημοτικό κατάστημα και σε κάθε Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό αντίστοιχα.
7. Τα  πρώτα  αποτελέσματα - πίνακες μοριοδότησης  θα  ανακοινωθούν στις 30 Ιουνίου 2020.
8. Οι  ενστάσεις  επί  της μοριοδότησης, θα  υποβάλλονται  από  1 Ιουλίου 2020 έως και 7 Ιουλίου 2020.
9. Το όριο  ηλικίας  των παιδιών  που  θα  φιλοξενηθούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι από  18  μηνών  έως  την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
Στα  βρεφικά  τμήματα θα  φιλοξενηθούν  παιδιά  ηλικίας  από  18 μηνών  έως   2,5   ετών. 
Στα  παιδικά  τμήματα  θα φιλοξενηθούν παιδιά  ηλικίας  από  2,5   ετών έως  την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών του κορωνοϊού COVID-19, πιθανόν οι ανωτέρω ημερομηνίες να μεταβληθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]