ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

[Ελλάδα]ΣΕΙΡΙΟΣ... Ο θλιμμένος γίγαντας της Εθνικής Οδού UP'ο ψηλά![βίντεο]

ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Σείριος. Το πιο λαμπερό αστέρι στον νυχτερινό ουρανό μας.
Έτσι έλαμπε κάποτε και ο σταθμός αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Έλαμπε όχι μόνο από τα φώτα που το "έλουζαν" κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και από την ζωή που είχε 24 ώρες το 24ωρο.

Μπορεί οι θέσεις στάθμευσης και στα 2 ρεύματα να είναι εκατοντάδες κι όμως υπήρχαν στιγμές που δεν έβρισκες να παρκάρεις.

Δεν θα μιλήσουμε για τα τραπεζάκια από τα ταχυφαγία που υπήρχαν στο γυάλινο κτήριο που αιωρείται επάνω από την Εθνική Οδό. Σε ημέρες εξόδου η Σαββατοκύριακα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεις να κάτσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν δημιουργηθεί και παρεξηγήσεις μεταξύ των θαμώνων για ένα από αυτά.

Στης λαμπρές ημέρες που έζησε ο Σείριος φιλοξενούνταν πάρα πολλά καταστήματα. Από mini market και fast food μέχρι καταστήματα με ρούχα και παιχνίδια.

Σήμερα ο Σείριος παρακμάζει. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα διόδια που χρειάζεται να πληρώσεις για να πας, λίγο η αύξηση των τιμών των καυσίμων σήμερα ο Σείριος μοιάζει με έναν γίγαντα που πάσχει από κατάθλιψη και όχι απλά δεν λάμπει αλλά βυθίζεται στο σκοτάδι και την απαξίωση.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως το έργο απέτυχε λόγο της μικρής χιλιομετρικής του απόστασης από την Αθήνα.

Εμείς απλά θα πούμε πως αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούσε για πολλά χρόνια αγαπημένο μέρος για εξόρμηση και διασκέδαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]