ΕΝΗΜEΡΩΣΗ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑ -ΛΥΚΕΙΑ

Δήμος Ιωαννιτών:#Μένουμε Σπίτι..Κερδίζουμε δώρα!!


Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει την επιβράβευση με νέο και πιο ευχάριστο τρόπο

Ηδημοτική πλατφόρμαανακύκλωσης Δήμου Ιωαννιτώνκάνει πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι για τους χρήστες του Followgreen, με κληρώσεις σε υπέροχα δώρα!
Hεπιβράβευση των χρηστών γιατην ενημέρωσή τουςπάνω σε θέματα ανακύκλωσης μέσω του εκπαιδευτικού υλικού σε άρθρα/βίντεο/κουίζ και GreenMissions, συνεχίζεταιμε νέο καιπιο ευχάριστο τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστεςαποκτούνδυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων εξαργυρώνονταςπόντους επιβράβευσης, τους οποίους θα έχουν ήδη συγκεντρώσει από το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας.Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες και η ανάδειξη του νικητή/τριας θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.
Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο παιχνίδιτηςΑνακύκλωσης, κερδίστε πόντους και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του 10ημέρου: Followgreen.gr/ioannina/offer.
Το FollowgreenΔήμου Ιωαννιτών θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα/βίντεο/κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι.
Δήμος Ιωαννιτών
#ΜένουμεΣπίτι. Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]