Είδη ατομικής προστασίας σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στρατό, ΕΚΑΒ και Γηροκομείο από τον Δήμο ΑρταίωνΕπαναληπτική απολύμανση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στρατό, ΕΚΑΒ  και Γηροκομείο

Είδη  ατομικής προστασίας και υγιεινής για τους πολίτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού παρέδωσε ο Δήμος Αρταίων.
Συγκεκριμένα δόθηκαν στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, του Γηροκομείου αλλά και στο προσωπικό και στους στρατεύσιμους του στρατοπέδου γάντια, μάσκες και αντισηπτικά τζελ για την αποτελεσματικότερη προστασία και ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί επαναληπτική απολύμανση στα υπηρεσιακά οχήματα τόσο της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του στρατού, των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ όσο και των κτηρίων των υπηρεσιών αυτών καθώς και του γηροκομείου.
«Η στήριξη του Δήμου μας είναι άμεση όπου διαπιστώνεται ανάγκη λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και σε άλλες υπηρεσίες.
Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και το Ιατρικό Προσωπικό, συμβάλλουν καθοριστικά, με αυταπάρνηση, στην αντιμετώπιση της κρίσης.
Ο Δήμος Αρταίων συνεχίζει την προσπάθεια για την πρόληψη κατά του ιού καθημερινά  με δράσεις και ενημερώσεις προς αυτή την κατεύθυνση .Καλούμε όλους τους Δημότες μας να επιδείξουν ατομική ευθύνη και κοινωνική αλληλεγγύη. Μένοντας στο σπίτι» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Πανέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]