Πρέβεζα:Απολυμάνσεις από τον Δήμο σε κοινόχρηστους χώρους

Έχοντας  ολοκληρώσει τις απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σχολικές μονάδες, αθλητικούς  και λοιπούς  χώρους  ο Δήμος Πρέβεζας ξεκίνησε σήμερα  αντίστοιχη διαδικασία σε   κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή πάρκα, πλατείες και  οδούς.
Οι απολυμάνσεις  πραγματοποιούνται με την πολύτιμη βοήθεια της Λ.Ε.Κ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων)  Πρέβεζας η οποία και  διέθεσε  για το σκοπό αυτό    όχημα από τον εξοπλισμό της.
Όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος  κ. Νίκος Γεωργάκος στα  μέτρα  που έχει λάβει  η Δημοτική Αρχή και τα οποία  διευρύνονται  ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, περιλαμβάνονται εκτεταμένες απολυμάνσεις προκειμένου οι ελάχιστες επιβεβλημένες μετακινήσεις των πολιτών να γίνονται με μεγαλύτερη  ασφάλεια.
Επίσης ο Δήμος Πρέβεζας  συμμετέχοντας ενεργά στην  προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού  τοποθέτησε ειδικά προστατευτικά γυάλινα διαχωριστικά στο  ΚΕΠ Πρέβεζας  έτσι ώστε οι συναλλαγές των υπαλλήλων με το κοινό να γίνονται με μεγαλύτερη προστασία.
Την  ίδια στιγμή αξιοποιώντας το επιστημονικό προσωπικό των Δομών του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής, ο Δήμος Πρέβεζας  δίνει τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης για  θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού.
Τα  τηλέφωνα στα οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες    από Δευτέρα έως και Παρασκευή  και  ώρες 10.00πμ  έως  13.00μμ,  είναι
-για το Κέντρο Κοινότητας: 2682089003 ( κα Λίτα Μουτογεώργου)  και
-για το Κέντρο Συμβουλευτικής:  2682024444( κα  Σταυρούλα Πουλιάνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]