ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έσπασε την απαγόρευση κυκλοφορίας ο Βαρουφάκης Βρέθηκε στην Αίγινα

Στην Αίγινα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης παρά την απαγόρευση μετακινήσεων στα νησιά για όσους δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι.

Όπως αναφέρουν ληροφορίες, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 που έχει εξοχική κατοικία στο νησί του Αργοσαρωνικού, έφτασε με πλοίο της γραμμής και εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί.

Ερωτηθείς από τους λιμενικούς που του ζήτησαν να παρουσιάσει, όπως και όλοι οι επιβάτες, τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του, εκείνος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του Πρώτου Θέματος αρνήθηκε και επικαλέστηκε την βουλευτική του ιδιότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο λιμάνι βρισκόταν εκείνη την στιγμή και ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος απευθύνθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος όμως αρνήθηκε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις γιατί δεν τήρησε την απαγόρευση και αποχώρησε.

Όπως μετέδωσε το Πρώτο Θέμα, η λιμενική αρχή συντάσσει δικογραφία.

Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε από την Αίγινα όπου βρίσκεται συνέντευξη στο CNN σχολιάζοντας την απόφαση που έλαβε το Eurogroup.

Εδώ και ημέρες, ενόψει των εορτών του Πάσχα και στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού, πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι, σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από το Λιμενικό.
Πηγή: http://feedproxy.google.com
 eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]