Ν.Χαρδαλιάς:"Αστακός" τα λιμάνια ,τα διόδια ,τα αεροδρόμια ..300 ευρώ το πρόστιμο

Ν.χαρδαλιάς:" Η μάχη συνεχίζεται   και πρέπει να  προστατέψουμε την ύπαιθρο ,τα χωριά  και τα νησιά μας και κυρίως όλους εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες"
Κατά τη σημερινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του Covid-19 στη χώρα μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ,Νίκος Χαρδαλιάς  τόνισε για μια ακόμη φορά πως οποιαδήποτε μετακίνησή μας από τα αστικά κέντρα στην επαρχία δημιουργεί διασπορά του ιού.
Έτσι από σήμερα   στις 18.00 στα διόδια της χώρας  καθώς και στους περιφερειακούς  και εθνικούς δρόμους  δυνάμεις της Αστυνομίας θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν όλα τα αυτοκίνητα σε 24ωρη βάση .
Το ίδιο  ισχύει και για τους ελέγχους του Λιμενικού σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς .
Για πλοία και ΚΤΕΛ θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων  κατοίκων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής.
Θα μπορούν να επιστρέψουν μόνο  μετά τη λήξη των μέτρων.
Εξαιρούνται οι νοσηλευτές ,οι στρατιωτικοί και οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία εφόσον διαθέτουν φύλλο πορείας και σχετική βεβαίωση για τα καθήκοντά τους
Όπως είπε  ο κ.Χαρδαλιάς ,κανένα εισιτήριο δεν θα εκδίδεται και δεν θα επιβιβάζεται κανείς χωρίς να έχει μαζί του το  έντυπο Ε1  ή τη δήλωση κατοικίας.
Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης αγνοήσει τα ανωτέρω και επιχειρήσει να μετακινηθεί στο εξοχικό του ,το πρόστιμο θα ανέρχεται στα 300 ευρώ ενώ θα αφαιρούνται οι πινακίδες του οχήματος για 60 μέρες και θα ακυρώνεται επιστροφή στη βάση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]