Ιωάννινα:Στους δρόμους η Αστυνομία για τα νέα μέτρα Μειωμένη η κίνηση ,καμία παράβαση [βίντεο]


Κατόπιν των χθεσινών κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της  άσκοπης κυκλοφορίας των πολιτών η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου εφαρμόζει από σήμερα στις 06.00 το πρωί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την υλοποίησή τους .
Όπως  τόνισε μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ  ο Ηλίας Μήτσιος Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου ενημέρωσης δημοσιογράφων,το μέτρο αυτό στοχεύει στη μείωση των άσκοπων μετακινήσεων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.
Ολοι οι πολίτες   όταν βγαίνουν από το σπίτι τους βάσει της υπουργικής απόφασης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους   καθώς και συμπληρωμένο το προβλεπόμενο έντυπο χρήσης ή να έχουν αποστείλει sms στο 13033.
Οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι συνεχείς και έντονοι όλο το 24ωρο ,σημείωσε ο κ.Μήτσιος ενώ ιδιαίτερη έμφαση  θα δοθεί στους τόπους όπου απαγορεύεται η παραμονή των πολιτών ,όπως τα πάρκα ,τα άλση ,οι χώροι άθλησης και οι παιδικές χαρές  καθώς επίσης και στις εισόδους και  εξόδους των πόλεων στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους σταθμούς των διοδίων .
Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί παραβάσεις , οι  πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία  έχουν συμμορφωθεί με τα  νέα μέτρα   και η κίνηση  στους δρόμους είναι αισθητά μειωμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]