ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ορίζοντες Ηπείρου:Επιτέλους τηλεδιάσκεψη, αλλά να είναι ανοικτή σε ΜΜΕ και πολίτες - Αδιαπραγμάτευτη η διαφάνεια



.... Αδιαπραγμάτευτη η διαφάνεια

O επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου κ. Σπύρος Ριζόπουλος απέστειλε στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Σταύρο Παργανά επιστολή με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για την υιοθέτηση των προτάσεων της παράταξης και τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης. Παράλληλα όμως τον καλεί να μεριμνήσει ώστε τη συνεδρίαση να μπορούν να την παρακολουθήσουν οι πολίτες και οι δημοσιογράφοι.

Ολόκληρη η επιστολή

Προς: Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

κ. Σταύρο Παργανά

Ως Ορίζοντες Ηπείρου δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Ηπείρου υιοθέτησε την πρόταση μας και το Περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όμως Περιφερειακό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης χωρίς την δυνατότητα παρακολούθησης της από τους δημοσιογράφους και τους πολίτες οδηγεί σε αποκλεισμό των δημοκρατικών διαδικασιών.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε παράλληλα με τις δοκιμές σύνδεσης - εξοικείωσης των παρατάξεων με την εφαρμογή, να ληφθεί μέριμνα ώστε να μεταδοθεί live στο κοινό η διαδικασία της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου μέσω της τηλεδιάσκεψης ώστε να την παρακολουθήσει απρόσκοπτα όποιος δημοσιογράφος ή άλλος πολίτης το επιθυμεί.

Άλλωστε στους Ορίζοντες Ηπείρου –τουλάχιστον- δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]