Κέντρο Νέων Ηπείρου:Θέσεις εργασίας.... για τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων “Άγιος Αθανάσιος”

....στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου  Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων “Άγιος Αθανάσιος” 

Με χαρά και τιμή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ METAΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ μας επέλεξε την υλοποίηση του έργου: Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων “Άγιος Αθανάσιος” Στο πλαίσιο του έργου μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε περίπτωση που θέλετε και εσείς να γίνεται μέλος της ομάδας μας.

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου (ΚΝΗ), στο πλαίσιο της Δράσης «Επιχορήγηση Ν.Π. ΑΜΚΕ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ για την υλοποίηση του έργου : Λειτουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων “Άγιος Αθανάσιος”» με Κωδικό ΟΠΣ 5050789, από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, 2014-2020, προκηρύσσει νέες θέσεις εργασίας και ζητά να προσλάβει τις παρακάτω ειδικότητες:
Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Εκπαιδευτικοί, Διερμηνείς Αραβικών-Φαρσί-Νταρί-Παστού-Ουρντού, Νομικό, Νοσηλευτή, Γενικών Καθηκόντων- Φροντιστές, Φύλακες, Μάγειρα, Βοηθό Μάγειρα, Προσωπικό Καθαριότητας και Υπεύθυνο Υγιεινής.
Διάρκεια σύμβασης: 3μήνη, Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, με δυνατότητα ανανέωσης έως 12 μήνες.
Έναρξη εργασίας: Άμεσα
Τόπος Εργασίας: Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων ¨Άγιος Αθανάσιος¨, Ασπράγγελοι, Ζαγορίου.
Αποστολή βιογραφικών & συνοδευτικής επιστολής έως 03/04/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs.yce@gmail.com σημειώνοντας τον κωδικό της θέσης.
Θα ενημερωθούν και θα προσκληθούν σε συνέντευξη μέχρι και 15/04/2020 μόνο όσοι υποψήφιοι, βάσει βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, αξιολογηθούν θετικά. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης (συνεντεύξεις), θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών
3. Φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος(όπου απαιτείται)
4. Συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες ή τηλέφωνα επικοινωνίας τους (τουλάχιστον 2)
5. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου

Για να δείτε την προκήρυξη μπορείτε να επισκεφθείτε τους σύνδεσμους https://bit.ly/3an3Ufy, http://tiny.cc/4x4zlzΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]