ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρέβεζα:Νέα δυναμική κινητοποίηση στα «Jumpo» ενάντια Κυριακάτικο άνοιγμα της επιχείρησης

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιείται από το πρωί έξω από το κατάστημα της επιχείρησης «Jumbo» στον Λούρο από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με τη συμμετοχή και άλλων σωματείων και φορέων.

Αντιδρούν στην απόφαση της εργοδοσίας να λειτουργεί το κατάστημα όλες τις Κυριακές του έτους, αξιοποιώντας τους αντεργατικούς νόμους των κυβερνήσεων και τη σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

Με το σύνθημα «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» οι συγκεντρωμένοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στην Κυριακάτικη λειτουργία της επιχείρησης, τονίζοντας ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους, ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τα δικαιώματά τους, ενώ σημειώνουν ότι και με τη σημερινή κινητοποίηση δίνουν απάντηση στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της, που έχουν βάλει σαν στόχο το ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας.

Επισημαίνεται ότι άμεση ήταν και σήμερα η αντίδραση των ταξικών δυνάμεων στην παρουσία του μέλους της «συνδικαλιστική μαφίας» Καραγεωργόπουλου, έξω από το πολυκατάστημα, συνοδεία εργατοπατέρων.
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]