Ιωάννινα:Ο Nίκος Γκόντας για το καθεστώς λειτουργίας του Ζωγραφείου οίκου ευγηρίας...


...και την  επέκταση του βιολογικού καθαρισμού

 Για το καθεστώς λειτουργίας του Ζωγραφείου οίκου ευγηρίας αναφέρθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας. Ένα έργο πνοής, κόσμημα για την πόλη μας, που κατασκευάσθηκε κατά την περίοδο που είχαμε την ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου μας (ξεκίνησε επί δημαρχίας Παπασταύρου και ολοκληρώθηκε επί δημαρχίας Γκόντα) δυστυχώς υπολειτουργεί. Οι δυνατότητές του είναι πολλαπλάσιες και για το λόγο αυτό πρέπει να επανεξετασθεί η ισχύουσα προγρ
αμματική σύμβαση που είναι προβληματική, προκειμένου να υλοποιηθεί στο έπακρο η βούληση της διαθέτιδας. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται σωστά η νέα Διοίκηση που πρέπει να έχει την συνδρομή όλων μας. 
Αναφερόμενος στο έργο επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού της πόλης αναφέρει «πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο έργο, το οποίο με επίπονες προσπάθειες στη λήξη της θητείας μας είχαμε επιτύχει την διασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 49 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από διάφορες περιπέτειες και αφού είχε δημοπρατηθεί το 2013, κατά την θητεία της απελθούσας Δημοτικής Αρχής περιέπεσε σε διάφορες περιπέτειες και παλινωδίες, με συνέπεια την απένταξή του και μετά από νέες παλινωδίες επανεντάχθηκε με απώλεια 16 εκατομμυρίων ευρώ. Στις 28 Αυγούστου 2019 ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαγωνισμού και μέχρι τον Οκτώβριο που διοικούσε τη ΔΕΥΑΙ η απελθούσα Δημοτική αρχή, δεν είχε αποστείλει την απόφαση στην αποκεντρωμένη διοίκηση προς έγκριση. Αποτέλεσμα αυτών των καθυστερήσεων ήταν να μπει το έργο σε νέες περιπέτειες μέχρι που η ανάδοχος εταιρεία εγκατέλειψε το έργο! Κρείττον λοιπόν το σιωπάν για την απελθούσα Δημοτική Αρχή, που η θητείας της ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια δημοτική περίοδος (πάνω από πέντε χρόνια)       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]