[Ελλάδα]Η μάχη των υδρογονανθράκων..... Τα 7 γιγάντια παροπλισμένα πλωτά γεωτρύπανα στον κόλπο της Ελευσίνας[video]

Η μάχη των υδρογονανθράκων. Τα 7 γιγάντια παροπλισμένα πλωτά γεωτρύπανα στον κόλπο της Ελευσίνας Up'ο ψηλά.

Ξεκίνησαν να είναι 2 σύντομα έγιναν 4 μετά από μερικούς μήνες έγιναν 5 και της τελευταίες ημέρες προστέθηκαν ακόμα 2 περίπου ένα μίλι μακρύτερα από τα υπόλοιπα και αισίως έγιναν 7.

Ποιός είναι όμως ο λόγος που ο έτσι και αλλιώς επιβαρυμένος κόλπος της Ελευσίνας τείνει να μεταμορφωθεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ για πλωτά γεωτρύπανα;

Η αλήθεια είναι πως και τα 7 αυτά πλωτά γεωτρύπανα ανήκουν στην ίδια εταιρεία και λόγο της παλαιότητας τους θεωρούνται ξεπερασμένα και σχεδόν παροπλισμένα.

Η εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας πάρα τις αντιδράσεις των κατοίκων για την προσάραξη τους στον κόλπο της πόλης τους και σύμφωνα με πληροφορίες μετά και από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή εταιρεία όπου και ανήκουν πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν ακόμα 5 κλείνοντας έτσι των χορό των αφίξεων.

 Εμείς απλά υπενθυμίζουμε πως η πόλη της Ελευσίνας το 2021 θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και η εικόνα με τα δεκάδες είτε παροπλισμένα είτε ακόμα και βυθισμένα σαπιοκάραβα δεν τιμά κανέναν.
Ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]