ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ο «Ρομπέν των Δασών» Κάθε Κυριακή στις 11:30 στο Θέατρο Έκφραση


Οι παραστάσεις συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία!!
 _______________________________________________________________
Μοναδικές στιγμές δράσης και γέλιου κάθε Κυριακή στο Θέατρο Έκφραση

Ιδιαίτερα έχει αγαπηθεί από τους μικρούς αλλά και μεγάλους Γιαννιώτες ο «Ρομπέν των Δασών», η νέα παράσταση την οποία παρουσιάζει αυτό τον χειμώνα η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Έκφραση. Έτσι, κάθε φορά το θέατρο γεμίζει ασφυκτικά και οι θεατές κάθε ηλικίας ζουν αξέχαστες στιγμές δράσης και γέλιου, απολαμβάνοντας τις περιπέτειες του μοναδικού αυτού ήρωα που κυριολεκτικά κλέβει καρδιές!
Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι ο Ρομπέν, τα κατορθώματα του οποίου έχουν στη βάση τους μηνύματα για την αξία της δικαιοσύνης, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας και από τους πιο αγαπημένους των παιδιών.
Το έργο ανεβαίνει στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) κάθε Κυριακή, ώρα 11.30.  Η διάρκειά του είναι 80 λεπτά. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, όσοι επιθυμούν να δουν τον «Ρομπέν» θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα θέση για την παράσταση της επιλογής τους. Παραστάσεις δίνονται και καθημερινές για σχολεία, αφού προηγουμένως υπάρξει σχετική συνεννόηση με το Θέατρο.
Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία - Φωτισμοί: Χρήστος Χρήστου. Μουσική: Νίκος Τσέκος, Σκηνογραφία: Άννα Παρίση. Χορογραφίες: Φανή Σκεντέρη. Ενδυματολογία: Μίνα Παππά. Φωνητική Διδασκαλεία: Κατερίνα Βασιλείου. Κινησιολογία μάχης - ξιφομαχίες: Γεωργία Παναγιώτου, Επιμέλεια αφίσας: Αντώνης Χρήστου. Κατασκευή κοστουμιών: Χριστίνα Παππά.  Χειρισμός ήχου & φωτισμού: Νατάσα Τσαμπά, Φωτογραφίες: Νίκος Ρούσσης.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ρομπέν: Πέτρος Χριστακόπουλος. Πρίγκιπας Ιωάννης: Χρήστος Χρήστου. Σερίφης του Νόττινχαμ: Άρης Σπυρόπουλος, Λαίδη Μάριον: Μίνα Παππά, Μάγειρας: Αντώνης Χρήστου. Γιαννάκης: Γιώργος Μακρυγιάννης. Τόμας: Γιάννης Παπαγεωργίου. Ολίβια: Λίτσα Σαρακατσάνου. Ιερέας - Βασιλιάς Ριχάρδος: Παύλος Παπαχρήστου. Μαγείρισσα: Αλίκη Χολέβα.
*Τα εισιτήρια για την παράσταση κοστίζουν 10 ευρώ η γενική είσοδος και 8 ευρώ στην προπώληση. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΑΕΔ. Κρατήσεις θέσεων στo τηλέφωνo: 26515 – 54505.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]