ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Teddy Bear Afternoon Tea, αύριο Για Πρώτη Φορά Στα Ιωάννινα !!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, ξενοδοχείο Epirus Palace
Τα λούτρινα και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στους ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και στα παιδιά του Οικοτροφείου Ντουραχάνης

Χριστούγεννα. Μια γιορτή χαράς, αγάπης και προσφοράς. Μια γιορτή για τα παιδιά. Το Epirus Palace Congress & Spa και η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων Myrtaly Congress, αυτά τα Χριστούγεννα στήνουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Orange Grove».
Ειδικότερα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας Teddy Bear Afternoon Tea, μια διοργάνωση για καλό σκοπό. Γονείς και παιδιά, λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα απόγευμα με τσάι, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και δημιουργικά παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη και τον αρκούδο Mr Balloo, με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά ενός λούτρινου ή άλλου παιχνιδιού. Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν στους ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και στα παιδιά του Οικοτροφείου Ντουραχάνης.
Οι Γιαννιώτες «αγκάλιασαν» εξ αρχής την εν λόγω πρωτοβουλία, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις καλύφθηκαν σε λίγα μόνο 24ωρα!
Ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα του Epirus Palace και της Myrtaly Congress, προσφέροντας αγάπη κι ένα… αρκουδάκι, διδάσκοντας στα παιδιά το «δώρο» της αλληλεγγύης.
Χρόνια Πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]