ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Απεριόριστα data δωρεάν για όλους τους συνδρομητές κινητής φέρνει η COSMOTE, φέτος τα Χριστούγεννα

Απεριόριστα data δωρεάν για όλους τους συνδρομητές κινητής φέρνει η COSMOTE, φέτος τα Χριστούγεννα
- Δωρεάν απεριόριστα dataγια 10 ημέρες, από την στιγμή ενεργοποίησης της προσφοράς
-Για όλους τους πελάτεςσυμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής
- Ενεργοποίηση στις εφαρμογές:MyCOSMOTE&WHAT’SUP

16 Δεκεμβρίου 2019
Απεριόρισταdataεντελώς δωρεάν,για δέκα ημέρες, προσφέρει για πρώτη φοράη COSMOTEσε όλους τους συνδρομητές τηςαυτά τα Χριστούγεννα.
Από το απόγευμα (18.00) της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν,όποια στιγμή το επιθυμούν,τη χριστουγεννιάτικη προσφορά, ώστε να απολαμβάνουν από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για δέκα ημέρες απεριόρισταdata στο κινητό τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν την χρονική περίοδο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους σε data. Η ενεργοποίηση του πακέτου πραγματοποιείται μέσα από το MyCOSMOTEapp (AppStore&GooglePlay) και το WHAT’SUPapp(AppStore&GooglePlay).

Το νέο, δωρεάν χριστουγεννιάτικο πακέτο απαντάει στις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των εορτών. Η κίνηση δεδομένων κινητής αυξάνεται εκθετικά κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, καθώς πέρσι η συνολική κίνηση mobile data στο δίκτυο της COSMOTE ξεπέρασε τα 3petabytes (1 petabyte=1εκατ. gigabytes), σημειώνοντας 70% ετήσια αύξηση, ενώ την τελευταία πενταετία, η χρήση δεδομένων τα Χριστούγενναέχει αυξηθεί περισσότερο από 1000%.

Με την χριστουγεννιάτικη προσφορά όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου,καρτοσυμβολαίου -οικιακοί και εταιρικοί-, καθώςκαιοι πελάτες COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’SUP , έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα, νακάνουν streaming, να μοιράζονται τις εμπειρίες των διακοπών με τους φίλους τους, αλλάκαι να μη χάνουν την επαφή με τους συνεργάτες τους, έχοντας απεριόριστα GBστο κινητό,το tablet ή το laptop τους,για ένα ολόκληρο δεκαήμερο.

Οι συνδρομητές COSMOTEθα απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες mobile Internet, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκονταικαι φέτος τα Χριστούγεννα, έχοντας στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στη χώρα με πληθυσμιακή κάλυψη98%. Το δίκτυο της COSMOTE έλαβε για 6η συνεχόμενη χρονιά, την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων Umlaut (πρώην P3 Communications).

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του 4Gδικτύου της και απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, η COSMOTEκάνει πράξη την υπόσχεσή της, ότι με την τεχνολογία δημιουργεί ένα κόσμο καλύτερο για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]