ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα:Christmas Family Run Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου !

Σε λίγες ημέρες η χρονιά κλείνει ελπίζοντας όλοι σας να έχετε εκπληρώσει τους δρομικούς και προσωπικούς σας στόχους.
Οι ημέρες των εορτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη και επειδή ο αθλητισμός δεν είναι μόνο
αριθμοί, ανταγωνισμός και επιδόσεις, επιδίωξη μας είναι να εμφυσήσουμε σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συμπολίτες μας την ιδέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Πιστεύοντας σε αυτές τις ιδέες και στο πνεύμα των ημερών διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων , Χριστουγεννιάτικη δρομική εκδήλωση (Christmas family run) την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 και Ω/13:00 στην Κεντρική πλατεία της πόλης  (Άγιο Δημήτριο).
Στην εκδήλωση αυτή δεν θα υπάρχουν χρονομέτρηση και μετάλλια. Θα υπάρχει όμως αναμνηστικό μπλουζάκι, χριστουγεννιάτικο σε χρώματα και σχέδια. Το συμβολικό κόστος των (5€) για το μπλουζάκι θα είναι και  η συμμετοχή σας στην εκδήλωση.
 Σας καλούμε να έρθετε και με τη θετική ενέργεια σας να περπατήσετε – τρέξετε μαζί μας ως το Χριστουγεννιάτικο χωριό γεμίζοντας τους δρόμους της πόλης με χριστουγεννιάτικο χρώμα , στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη διοργάνωση θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών στα Ειδικά σχολεία της πόλης μας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία .
You never xmas run alone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]