ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Συναντήσεις Δημάρχου Αρταίων στη Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στη Λάρισα

Συναντήσεις Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο της ΕΔΕΥΑ Γιώργο Μαρινάκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης  Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στη Λάρισα.

Στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης  Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στη Λάρισα, παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α Άρτας κ. Βασίλη Κρανιώτη όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των ΔΕΥΑ.
Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης  Ε.Δ.Ε.Υ.Α αποτελεί το όργανο της κοινής εκπροσώπησης των ΔΕΥΑ και έχει γενικό σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΥΑ και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ' όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου του ως κοινωνικών φορέων.

Ακολούθησε συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη  με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου τον Πρόεδρο της ΕΔΕΥΑ, Γιώργο Μαρινάκη, όπου συζήτησαν θέματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση, των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης καθώς επίσης και θέματα που αφορούν την λειτουργία των Δήμων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, «την πρωτιά» στις εκλογές απέσπασε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης (με 71 ψήφους) στο κοινό ψηφοδέλτιο το οποίο κατήλθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]