Γιατί η Τ. Ο ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ καταγγέλει τις ομάδες ΟΚΔΕ-ΣΣΠ ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΚΔΕ-ΣΣΠ
Καταγγέλλουμε τις περιθωριακές ομάδες ΟΚΔΕ-ΣΣΠ που το τελευταίο διάστημα δείχνουν με τη δράση τους πως ενοχλούνται ιδιαίτερα από την πρωτοπόρα αγωνιστική δράση των μελών και φίλων της ΚΝΕ που μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης σε κάθε φοιτητικό σύλλογο ενάντια στο νέο νόμο-πλαίσιο που βάζει νέα εμπόδια στις σπουδές μας και την όξυνση της καταστολής των αγώνων μας που φέρνει η κ
ατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλο καθώς και στην έμπρακτη δράση αλληλεγγύης κατατρεγμενους στους πρόσφυγες και μετανάστες
Αφότου επί μέρες με μανία έσκιζαν αφίσες της ΚΝΕ που καλούσαν σε αλληλεγγύη στους πρόσφυγες (!), χλεύαζαν τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να παραδοθούν στα προσφυγόπουλα από δεκάδες φοιτητές και χτύπησαν μέλος του ΔΣ του ΦΣ Ιστορικού-Αρχαιολογικού κατά την προσπάθεια διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, έσπασαν όλα τα κοντέρ αθλιότητας προχωρώντας σε άνανδρη επίθεση σε φοιτήτρια μέλος της ΚΝΕ την ώρα που πραγματοποιούνταν συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΣ Ιστορικού-Αρχαιολογικού με θέμα την παρέμβαση στο τμήμα των καθηγητών για σοβαρά φοιτητικά θέματα.
Η ενέργειά τους αυτή έπεσε στο κενό όπως στο κενό θα πέσει οποιαδήποτε απόπειρα τρομοκράτησης μελών και φίλων της ΚΝΕ! Είναι άλλωστε γνωστός ο ρόλος αυτών των ομάδων που δράση τους αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των Κυβερνήσεων και των επιτελείων του συστήματος.
Καλούμε κάθε φοιτητή να δυναμώσει το συλλογικό και οργανωμένο αγώνα, απομονώνοντας αυτές τις δυνάμεις, κόντρα στο νέο νόμο-πλαίσιο. Συνεχίζουμε-Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για σύγχρονες δωρεάν σπουδές κόντρα στην καταστολή και τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα!
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες και μετανάστες, συμμετέχουμε στις πρωτοβουλίες των Φοιτητικών μας Συλλόγων.
Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]