ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Θεραπευτική κόλλα στους κιρσούς εύκολα και χωρίς αναισθησία!


του Αγγειοχειρουργού Αλέξανδρου Ματθαίου


Νέα μέθοδος στο οπλοστάσιο αντιμετώπισης των κιρσών
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ
Μια νέα, μέθοδος συγκόλλησης των τοιχωμάτων των φλεβών για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των κιρσών με ειδική κυανοακρυλική κόλλα, έρχεται να προστεθεί στις ενδοαγγειακές θεραπείες της σύγχρονης φλεβολογίας, χωρίς χειρουργικές τομές, ράμματα και με τοπική αναισθησία μόνο στο σημείο παρακέντησης.
«Η μέθοδος  VenaSeal  που αναμένεται να διεκδικήσει μερίδιο στο οπλοστάσιο της αντιμετώπισης κιρσών, είναι μία μη θερμική, μη σκληρυντική τεχνική με  πιστοποίηση από τον αμερικανικό  FDA και προσφέρει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, εφόσον βεβαίως διασφαλιστούν οι περιπτώσεις εκείνες που πληρούν τις ενδείξεις γι αυτή τη μορφή θεραπείας» επισημαίνει ο Αγγειοχειρουργός κ. Αλέξανδρος Ματθαίου, επιστημονικός υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Κέντρου Venocare Athens.
Το υλικό συγκόλλησης είναι μια ουσία, η οποία, με την είσοδό της στη φλέβα μετατρέπεται σε κολλώδη που παραμένοντας στη φλέβα, επιτυγχάνει τον αποκλεισμό της. Τα πλεονεκτήματα στην τεχνική αυτή, είναι ότι είναι  ακόμα πιο ανώδυνη συγκριτικά με το ενδοαυλικό  laser, καθώς η συγκόλληση των τοιχωμάτων της φλέβας δεν απαιτεί έγχυση αναισθητικού σε όλο το μήκος της φλέβας και δεν απαιτείται η χρήση καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης μετά την επέμβαση, γεγονός που σε αρκετούς ασθενείς προσφέρει σημαντική ανακούφιση. 
 «Στο Venocare», υπογραμμίζει ο κ. Ματθαίου, «με τις περισσότερες από 3.000 επεμβάσεις στη θεραπεία των κιρσών, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισής τους, διασφαλίζοντας για τους ασθενείς μας το αρτιότερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]