ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Μελισσοκόμοι από το Δήμο Ζίτσας πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας!


«Βήμα» εξωστρέφειας και προβολής των προϊόντων τους, έδωσε για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Ζίτσας, σε ντόπιους μελισσοκόμους-παραγωγούς συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο, στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο Παρασκευή έως και Κυριακή (06-08/12/2019).
Το Φεστιβάλ Μελιού όσο και η έκθεση που περιλαμβάνει, αποτελούν τη μεγαλύτερη κλαδική διοργάνωση στο τομέα του μελιού, όπου μελισσοκόμοι από το Δήμο Ζίτσας αλλά και συνάδελφοί τους από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους. Το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας, στη διάρκεια του τριημέρου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκπροσώπων φορέων, και εκατοντάδων επισκεπτών. 
 «Με τη συμμετοχή μας, ως εκθέτες, σε τέτοιες διοργανώσεις, δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες - παραγωγούς μας να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε μια στρατηγική προβολής και εξωστρέφειας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, μεταξύ αυτών και των ποιοτικών προϊόντων του, που έχουμε εφαρμόσει από την αρχή της θητείας μας», τονίζει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, με αφορμή τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ και την έκθεση Μελιού.
Να σημειωθεί πως ο Δήμος Ζίτσας επιδιώκει τη συμμετοχή του σε αντίστοιχες κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνονται είτε στη χώρα μας, είτε στο εξωτερικό καθώς θεωρεί ότι  αποτελούν «όχημα», προκειμένου να προβληθούν τα τοπικά προϊόντα, με στόχο την ώθηση της ντόπιας παραγωγής και τοπικής οικονομίας. Έτσι, συμμετέχει σε εκθέσεις οίνου στην Ελλάδα και τη Γερμανία, καθώς και σε εκθέσεις Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]