Άρτα:Δήμος και Αστυνομία μαζί για μια πόλη φιλική για πεζούς και ΑΜΕΑ

Συνεργασία Δήμου Αρταίων και Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας
«Ας συνεργαστούμε για μια πόλη φιλική στην μετακίνηση πεζών και ατόμων ΑμΕΑ »
Θα έλεγε κανείς πως τέτοιες ενέργειες δεν θα χρειάζονταν πια! Kαι δεν θα χρειαζόταν ούτε ενημέρωση ούτε ευαισθητοποίηση για τα αυτονόητα, όπως το να μην παρκάρει κανείς ούτε να αφήνει «για λίγο» το αυτοκίνητό του  σε ράμπες και σε θέσεις αναπήρων, σε διαβάσεις πεζών, σε πεζρόμους, σε πεζοδρόμια και μπροστά από ιδιωτικούς χώρους.
Αλλά δυστυχώς φαίνεται πως ακόμα χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε.
Έτσι και  σήμερα, στην πλατεία Κικλίς στην είσοδο του πεζοδρόμου πραγματοποιήθηκε κοινή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών, ώστε να μη σταθμεύουν ούτε για λίγο στις ράμπες αναπήρων, καθώς δυσκολεύουν τη ζωή των ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο, τον γονιό που κινείται με παιδικό καρότσι και όλα τα εμποδιζόμενα άτομα.
Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, κ. Γεώργιος Βασιλείου, ο Διοικητής της Τροχαίας, Χρήστος Τυρολόγος, και στελέχη της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας βγήκαν στους δρόμους, για να μοιραστούν φυλλάδια, μέσω των οποίων υπενθυμίζεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Άρτας γιατί δεν μπορούν να παρκάρουν στις ράμπες και τα πεζοδρόμια και δεν μπορούν να κινούνται χωρίς λόγο στα πεζοδρόμια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]