ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δήμος Ιωαννιτών:Εργαλείο διαλόγου η πλατφόρμα διαβούλευσης


Ο κανονισμός της  πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Δήμου εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση.
Τις βασικές αρχές που τον διέπουν παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Έξυπνης Πόλης Γιάννης Λυκογιώργος.
Η βασική επεξεργασία έγινε από την υπηρεσία του Δήμου ενώ κατά την σύνταξή του ελήφθησαν υπόψιν προτάσεις που είχαν κατατεθεί από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Στόχος είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο και έναν σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας του Δήμου με τους δημότες. Έτσι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι να τίθενται προς διαβούλευση θέματα που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη και όχι μόνο εκείνα που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Θέλουμε να καταστήσουμε την πλατφόρμα έναν ζωντανό και μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος.
Η διαβούλευση αποσκοπεί στη συνδιαμόρφωση της συλλογικής πραγματικότητας, με την ενίσχυση του ρόλου των πολιτών και τη μείωση της απόστασης μεταξύ της διοίκησης του Δήμου και της Κοινωνίας των Πολιτών.
Οι προτάσεις της ηλεκτρονικής διαβούλευσης συγκεντρώνονται και συστηματοποιούνται από την αρμόδια Διεύθυνση που εισηγείται την κάθε διαβούλευση και στη συνέχεια, αξιοποιούνται στο τελικό κείμενο.
Στο σχετικό link παρουσιάζεται ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας.
https://www.youtube.com/watch?v=rfEVWr4BDdg&fbclid=IwAR2A-W30k9kDi559A4j_aIi73J3lNZb_--qy2NyzIx9YpIYXHD6pPw3PajA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]