ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία αύριο Με Τη Φιλαρμονική Του Δήμου Φιλιατών Και Την Καμεράτα, Ορχήστρα Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» της Πανεπιστημιούπολης, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει εορταστική Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών και την Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συναυλία, τα δύο μουσικά σύνολα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία από τα πιο γνωστά και αντιπροσωπευτικά έργα που γράφτηκαν με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης. Στο τέλος της βραδιάς, η Φιλαρμονική και η Καμεράτα θα κλείσουν με μία από κοινού εμφάνιση, σε ένα ενιαίο μουσικό σύνολο από ενενήντα νέους μουσικούς. Τη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών διευθύνει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Δελλής, ενώ την Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθύνει ο αρχιμουσικός Γεώργιος Χλίτσιος.
Στις 18:30 το λεωφορείο του Πανεπιστημίου, με αφετηρία την Περιφέρεια, θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς την Πανεπιστημιούπολη για διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]