Ιωάννινα:Μια “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” το Σάββατο στο Πέραμα!

Εργαστήρι ΚΔΑΠ Αμφιθέας, Προβολή ταινίας Σκρουτζ
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Από τις 12 μμ
Κέντρο Προβολής Σπηλαίου & Υποδοχής Επισκεπτών «Άννα Πετροχείλου»


Αυτό το Σάββατο, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών μετακινείται  στην άκρη της πόλης για να υποδεχθεί τον Σκρουτζ στο Κέντρο Προβολής Σπηλαίου & Υποδοχής Επισκεπτών «Άννα Πετροχείλου», στο Πέραμα, σε μια κινηματογραφική εκδοχή της “Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας” του Κάρολου Ντίκενς.
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες μεταφορές της πολυαγαπημένης ιστορίας στο σινεμά. Είναι ένα απολαυστικότατο μιούζικαλ σε εξαιρετική μουσική και στίχους του Λέσλι Μπρικάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος για όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού εκείνη τη χρονιά. Πρωταγωνιστούν δύο πολύ μεγάλοι Βρετανοί ηθοποιοί, ο Άλμπερτ Φίννεϊ στον ρόλο του Σκρούτζ και ο Άλεκ Γκίνες ως Τζέικομπ Μάρλεϊ ενώ σκηνοθέτης είναι ο Ρόναλντ Νίμι, βετεράνος θαυμαστής του Ντίκενς και παραγωγός στις “Μεγάλες Προσδοκίες” και στον “Όλιβερ Τουίστ” του Ντέιβιντ Λην.
Οι εκδηλώσεις στην αίθουσα ξεκινούν από τις 12 το μεσημέρι με την δράση των  ΚΔΑΠ Αμφιθέας και Περιβλέπτου με τίτλο “ΚορδΈλα σΤο ξυλάκι” και ακολουθεί η προβολή της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]