ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Αλβανία

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Η Διοίκηση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στην Αλβανία. Επίσης εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες Αλβανούς και ιδιαίτερα σε όσους εργάζονται στο νομό μας και τη χώρα στα σούπερ μάρκετ, τα εμπορικά καταστήματα, σε όποιο πόστο και χώρο δουλειάς και υπέστησαν καταστροφές στα σπίτια, στις περιουσίες τους, είτε πολύ χειρότερα έχασαν ή τραυματίστηκαν συγγενικά και οικεία τους πρόσωπα.
Δυστυχώς ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι προτεραιότητα των κυερνήσεων δεν είναι η κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, η προστασία της ζωής και της περιουσίας μας, που με τον κόπο μας κατακτήσαμε. Τα αναγκαία μέτρα προστασίας από πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές κλπ, η ανάγκη για φθηνή εργατική κατοικία αποτελούν κόστος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. Αντίθετα μόνη τους έννοια έχουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών.
Εμείς οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής μας, τη γλώσσα και τη θρησκεία μας, ενωμένοι, μέσα από τα σωματεία μας, αγωνιστικά, πρέπει να διεκδικούμε την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας για υγεία, ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, δουλειά και ζωή με δικαιώματα για μας και τις οικογένειές μας.
Ως έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης: ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ).
Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στο γραφείο του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων τις ώρες:
8.30πμ – 2.30μμ και από 6μμ – 9μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]