ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» στο ΚΗΦΗ για χριστουγεννιάτικες ευχές

Με μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Ιωαννιτών θέλησαν να ευχηθούν στους ηλικιωμένους και στις εργαζόμενες για τη γιορτή των Χριστουγέννων τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ».
Το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπία της Δημοτικής Παράταξης, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα γλυκά και χυμούς, έστησε μια μικρή γιορτή μετά μουσικής στο ΚΗΦΗ, για να μεταδώσει το κλίμα των Χριστουγέννων και την αγάπη τους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και στις εργαζόμενες που τους φροντίζουν καθημερινά.
Τα αγαπημένα τραγούδια και οι νοσταλγικές μελωδίες που έπαιξε στην κιθάρα ο κ. Θοδωρής Αλεξίου έκαναν τους παραβρισκόμενους στο ΚΗΦΗ να τραγουδούν όλοι μαζί και να μετέχουν σε μια όμορφη γιορτή.
Στην επίσκεψη στο ΚΗΦΗ συμμετείχαν ο Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου και τα μέλη της παράταξης: Θοδωρής Αλεξίου, Έφη Μακρή, Εύη Μπετούνη, Δημήτρης Σκούρτης, Μιχάλης Φαρσαρώτας και Ηλίας Χούσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]